Skärmavbild 2024-10-08 kl. 11.23.30

Essitys vård, hygien och hälso-panel för forskningsdeltagare

Trialy och Essity har tillsammans skapat en vård, hygien och hälso-panel för forskningsdeltagare. 

En stor del av forskning bygger på att frivilliga personer och patienter deltar! Essity utvecklar kontinuerligt nya metoder för att erbjuda marknaden hållbara och användarvänliga produkter inom hygien- och hälsomarknaden. 

Essity är ett svenskt ledande globalt hygien- och hälsobolag. De erbjuder produkter och tjänster som gör skillnad i människors liv varje dag. Vi är verksamma i cirka 150 länder under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt andra starka varumärken såsom Actimove, Cutimed, JOBST, Knix, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Modibodi, Nosotras, Saba, Tempo, TOM Organic, och Zewa. Essity strävar hela tiden för att utveckla våra produkter och genom globala och lokala initiativ strävar vi efter att öka medvetenhet och standarden kring hygien och hälsa. Genom att samla insikter, dela erfarenheter och samarbeta med andra organisationer bidrar Essity med kunskap och främjar en publik dialog kring områden som mens, inkontinens, handhygien, lymfödem och klimakteriet.

Vi på Trialy och Essity vill göra det enklare för privatpersoner att delta i såväl forskningsstudier som produktstudier och är därför väldigt glada över att kunna presentera Essitys vård, hygien och hälso-panel!

I denna panel för forskningsdeltagare svarar deltagarna på frågor om sin hälsa och sina levnadsvanor, och blir sedan direkt informerade när en ny studie publiceras som matchar deras profil. Vi söker efter deltagare med olika profiler.

Som medlem i panelen behöver du inte längre hålla koll på vilka studier som är aktuella just nu – du kan lita på att Trialy hör av sig när en passande studie finns att ansöka till.

Anmäl dig till Essitys vård, hygien och hälso-panel  HÄR

Tack för att du bidrar!