Nystart

Efter 2 år kändes det dags att säga farväl till vår gamla webbplats och design. Nu lanserar vi Trialy 2.0, med en bättre design, ännu större säkerhet och nya tjänster. Vi hoppas att detta leder till att fler får tillgång till information och tar delta som försökspersoner i viktiga forskningsstudier!

I samband med vår nya hemsida har vi även delat upp våra tjänster i två: Trialy Free och Trialy Premium. På så sätt kan vi vara ett attraktivt val av annonsering även för mindre forskningsstudier utan sponsorer och marknadsföringsbudgetar. Samtidigt blir vår tidigare tjänst Trialy Premium, och vi hoppas på sätt kunna hjälpa fler organisationer att hitta rätt forskningsdeltagare till sina forskningsprojekt och kliniska studier.

Under hösten kommer det finnas flera chanser att delta som försöksperson i livsviktig forskning. Är du forskare och behöver hjälp med rekrytering av forskningsdeltagare? Kontakta oss på [email protected] eller skriv ett meddelande i det nedre högra hörnet – vi svarar så snart vi kan!

 

Author: Trialy

Uncategorized